4.4.22

Le CFA Jacint Carrió se prépare pour la mobilité en Belgique / El CFA Jacint Carrió es prepara per a la mobilitat a Bèlgica

Une délégation de trois personnes du CFA Jacint Carrió i Vilaseca vont voyager prochainement à Bruxelles pour faire un stage d'observation au sein de l'organisme partenaire du consortium FLE+. Du 3 au 8 maig 2022, nos formatrices du CFA auront l'opportunité de connaître de très près de bonnes pratiques menées en Belgique sur l'apprentissage du français langue étrangère, ainsi comme de l'alphabétisation,  pour les nouveaux arrivants. On a hâte de les visiter!


Una delegació de tres persones del CFA Jacint Carrió i Vilaseca viatjaran properament a Brusel·les per fer una estada d'observació en el si de l'organisme soci del consorci FLE+. Del 3 al 8 de maig de 2022, les nostres professores del CFA tindran l'oportunitat de conèixer de ben a prop bones pràctiques portades a terme a Bèlgica sobre l'aprenentatge del francès, llengua estrangera, així com de l'alfabetització, per les persones nouvingudes. Ja tenim ganes de visitar-los!

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Prénom et nom:
Commentaire: